Gruppbild

Vi är ett ungt företag­ med mångårig erfarenhet och kompetens.­
­Efter 15 år i branschen fick Henrik Wigh år 2012 möjligheten att öppna sitt eget bilvårdsföretag tillsammans med sin sambo Emma Hedén.­
­De fångade möjligheten och den 1:a mars 2012 slog Jönköpings Bilrekond upp portarna för första gången.

Yrkesstolthet och bra bemötande. För oss är bilrekond ett hantverk som vi är stolta över att bemästra och vi erbjuder professionellt utförd skönhetsvård och underhåll av bilar för såväl företag som privatpersoner. Vi tycker service och kundbemötande är en lika viktig detalj som själva utförandet, därför kan du hos oss alltid vara tryggt förvissad om att både du och din bil blir väl behandlade.

Vi skräddarsyr din bilvårdsbehandling efter just dina behov och önskemål, och erbjuder allt ifrån en fullständig handtvätt med motortvätt och däckbehandling till en komplett övergång av bilens in- och utsida som återskapar nybilskänslan. Lacken behöver skydd för att inte åldras i förtid, vi hjälper dig avgöra om vaxning eller lackskydd är det bästa alternativet för just din bil.

Rent med rent samvete! När bilen tvättas är det inte bara själva rengöringsprodukterna som kan skada miljön, på bilen sitter dessutom både föroreningar och gifter som följer med tvättvattnet. Vi strävar efter så liten miljöpåverkan som möjligt och använder därför bara miljöanpassade rengöringsprodukter. Vi hanterar dessutom tvättvattnet så att inga skadliga ämnen hamnar där de inte hör hemma.

Välkommen in redan idag för en bedömning av din bil

Vårt team